Cioloş, despre Ciolacu: Ipocrizia se poate vindeca. Are ocazia de a termina criza rapid, prin votarea noului executiv. Contăm pe votul celor responsabili

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele USR Dacian Cioloş l-a criticat pe şeful social-democraţilor, argumentând că „stă prost cu memoria”, el fiind cel care a mers la consultări fără o variantă şi care vorbeşte de anticipate când nu se pot organiza. Liderul spune încă să „iopocrizia se poate vindeca”, îndemnându-l pe preşedintele PSD să citească măsurile USR de ieşire din criză şi să voteze Guvernul pe care îl propune în Parlament.

„Marcel Ciolacu, preşedintele partidului parlamentar cu cele mai multe mandate, se plânge public de întârzierea numirii unui premier şi de lungirea negocierilor. Pentru că stă prost cu memoria: el e cel care a mers la Cotroceni fără nicio variantă, el e cel care vorbeşte de anticipate atunci când ştie că nu se pot organiza, el e cel care a negociat cu PNL blocarea moţiunii USR pentru a prelungi criza la infinit. Din fericire”, a scris Cioloş pe Facebook. 

El a completat că „ipocrizia se poate vindeca şi, pentru că e parlamentar, are ocazia concretă de a termina criza rapid, prin votarea noului executiv. Şi-l informez pe această cale că poate să citească măsurile de ieşire din criză. 

„Contăm pe votul celor responsabili. Mai multe fapte, mai puţine vorbe”a mai transmis preşedintele USR. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite