Ce spune Ludovic Orban despre candidatura lui Rareş Bogdan în fruntea listei PNL pentru europarlamentare

Ce spune Ludovic Orban despre candidatura lui Rareş Bogdan în fruntea listei PNL pentru europarlamentare

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus despre Rareş Bogdan că ar fi un câştig pentru partid şi că există discuţii cu acesta pentru a deschide lista PNL la europarlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ludovic Orban a explicat într-un interviu pentru Hotnews că lista PNL pentru alegerile europarlamentare încă nu este gata şi că cei patru actuali europarlamentari ai partidului sunt evaluaţi „foarte bine” pentru activitate.
 
„Lista vehiculată nu este definitivă. Avem 49 de candidaţi intraţi în competiţia internă. Unii dintre actualii europarlamentari au şanse foarte mari să se regăsească pe listă”, a subliniat Orban, dând-o ca exemplu pe Adina Vălean.
 
Întrebat de posibilitatea ca Rareş Bogdan să deschidă lista PNL la europarlamentare, liderul PNL s-a ferit din a oferi detalii concrete, spunând că există „discuţii cu mai mulţi”.
 
„Veţi afla dacă va fi candidat când vom lua decizia în forurile statutare. Există discuţii cu mai mulţi”, a mai declarat Ludovic Orban.
 
Liderul PNL  a afirmat apoi că Rareş Bogdan ar fi un câştig pentru partid.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările