Barna, în apărarea lui Clotilde şi atac la PSD: Firea nici nu stă în Bucureşti. PSD strânge semnături pentru că vrea înapoi la butoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand, Dan Barna FOTO Facebook / Captură
Clotilde Armand, Dan Barna FOTO Facebook / Captură

Copreşedintele USRPLUS, Dan Barna, a atras atenţia asupra demersurilor făcute de PSD privind organizarea referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand din fruntea Sectorului 1, criticând fostul primar al Capitalei Gabriela Firea şi fostul premier Victor Ponta pentru susţinera demersurilor, deşi fostul primar „nici nu stă în Bucureşti”, iar Ponta, primul lider de partid care a răspuns apelului lansat de Ciolacu, „stă în alt sector”.

„Tot văd în ultima perioadă postări despre referendumul din Sectorul 1. Gabriela Firea nici nu stă în Bucureşti, dar este prima pe lista de semnături. Victor Ponta s-a grăbit şi el să susţină deşi stă în alt sector”, a transmis copreşedintele USRPLUS pe Facebook. 

El mai spune că „din păcate, PSD nu strânge semnături pentru a avea un sector mai curat sau pentru a opri risipa din banii cetăţenilor. PSD strânge semnături pentru că vrea înapoi la butoane şi la bani”, explicând faptul că „de când a ajuns la primărie, Clotilde Armand a închis robinetul de bani şi diamante pentru firmele de casă şi televiziunile pesediştilor, nu mai merge cu şpaga pentru a obţine autorizaţii de construcţie în zone protejate, nu se mai defrişează pădurea Băneasa şi parcul Herăstrău pentru firmele cu interese imobiliare”. 

Potrivit lideruluui, „au fost demişi şefii Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi Direcţiei de Investiţii din Primărie care în loc să apere interesele publice făceau afaceri profitabile”. 

Dan Barna a lansat şi un apel la răbdare din partea cetăţenilor din Sectorul 1, argumentând că primarul de sector „duce o luptă grea cu pesediştii care vor înapoi la butoane” şi a dat asigurări cu privire la sprijinul partidului. 

„Clotilde Armand duce o luptă grea cu pesediştii care vor înapoi la butoane, dar are tot sprijinul USR PLUS. E o luptă de durată şi de aceea fac un apel la răbdare în rândul cetăţenilor care locuiesc în Sectorul 1. Aveţi încredere în Clotilde! Face curăţenie! Această curăţenie îi sperie tare pe unii”, a mai transmis vicepremierul. 

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a anunţat că a semnat pentru organizarea referendumului de demitere a lui Clotilde Armand din funcţiua de primar al sectorului. Marcel Ciolacu a declarat la România Tv că până în prezent s-au strâns 20.000 de semnături pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului de sector. Potrivit News, el a mai declarat că a „trimis o propunere de acord la toţi liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1” în privinţa unei colaborări, „atât ca reprezentare juridică”, cât şi pentru strângerea semnăturilor. Fostul premier Victor Ponta a transmis că Pro România se alătura demersurilor făcute de PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite