Antipa până la capăt

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Hotnews
FOTO Hotnews

Stimată Viorica, doamnă Dăncilă, faceţi o confuzie. Cetăţenii din Piaţa Victoriei nu au atacat Guvernul, ei apărau Antipa. De dumneavoastră, de Dragnea şi de Firea, de Norica şi de Pop, de toţi ăia care vă enervaţi când vi se spune să puneţi un i în plus la copiii în care aţi dat cu gaze.

Apărau Antipa de dumneavoastră, căci aţi fi în stare să treceţi Antipa în subordinea ministerului lui Daea, pentru că, atunci când auziţi cuvântul dinozaur, vă emoţionaţi că vă aduce aminte de Dragnea.

Cetăţeni, la arme! E nevoie de curaj, e nevoie de perseverenţă. Girafa de la Antipa are nevoie de noi! Avem datoria să apărăm Antipa ca şi când am fi în tranşeele de la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz. Ca şi când Dragnea şi cu Firea ar vrea să ne fure dreptul de a sta pe bordură la Girafă. Pentru că, la 100 de ani după, merită din toate motivele din lume să le spui că „pe aici nu se trece“. 

Ce-i drept, nici ei nu ar vrea să treacă pe la Antipa, că cine a auzit de vreun pesedist care să meargă la muzeu? Ce şpagă poţi să iei de la un muzeu? Poate, din renovarea lui, dar Antipa e deja renovat şi plin de copii, nu prea mai ai ce să furi de acolo. Nişte oase vechi cu care nu ai ce să faci, ei rod doar oase proaspete. Plus că sunt convins că, dacă îi duci pe cei de la PSD la muzeu, rişti să îi vezi că îi apucă vreo criză de tuse, le curg ochii, li se arde pielea. Mersul la muzeu pentru ei e ca şi când le-ai dat cu gaze în ochi ore în şir. Aşa că nu ar vrea să viziteze Antipa, ei şi-ar dori doar să intre cu caii jandarmilor în oamenii care stau în faţă la Antipa. Atât îi duce mintea.

Aşa că luaţi ce puteţi - câine, copil, bunic - şi veniţi de câte ori puteţi la Antipa. Pentru că în faţă la Antipa e România care nu a fost să fie. Hipsteri, iepuri mizantropi, copii de toate vârstele, biciclete, porumbei, pensionari. Oameni şi poveşti. Şi toţi trebuie să înţeleagă că pericolul e aproape, e dincolo de piaţă, are feţe hidoase şi multe, buhăite de bani şi frică, de dorinţa de a-şi bate concetăţenii care nu li se supun. 

Antipa până la capăt!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite