Adrian Miuţescu, al doilea şef de filială care pleacă din grupul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Miutescu FOTO Facebook
Adrian Miutescu FOTO Facebook

Curg demisiile în PNL. Adrian Miuţescu, seful filialei Argeş, pleacă din grupul parlamentar liberal. Potrivit deputatului, noua conducere a liberalilor „pare ruptă complet de interesele electoratului”.

„Sunt de 31 de ani membru al Partidului Naţional Liberal, un partid care a pus bazele României moderne şi care a contribuit decisiv la industrializarea ţării, prin doctrina “Prin noi înşine”. Datorită voturilor argeşenilor, reprezint în Camera Deputaţilor un judeţ puternic industrializat, care este, în acelaşi timp, leagănul Brătienilor. Am crezut şi cred în continuare în politicile de dreapta, în liberalism, ca singura şansă pentru dezvoltarea judeţului şi a ţării. Am avut convingerea că Partidul Naţional Liberal înseamnă garanţia unei bune guvernări, care poate să asigure dezvoltarea sustenabilă a ţării”, a scris şeful PNL Argeş pe Facebook. 

Miuţescu a explicat că „din păcate, de două luni de zile asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă şi performantă. Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creşteri galopante la preţurile carburanţilor şi ale energiei. În cele trei decenii de activitate politică, nu am traversat nicio perioadă mai neagră ca cea din prezent, în care conducerea Partidului Naţional Liberal pare ruptă complet de interesele electoratului. Ce face acum aşa zisa echipă câştigătoare era de neimaginat în urmă cu doar câteva luni, iar negocierile pentru stablirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de faţă, PNL nu are nicio strategie”.

Liderul de filială a explicat că nu se dezice de liberalism, ci doar de noua conducere a PNL. „Nu pot să fiu părtaş la aşa ceva, mai ales că activitatea mea în Parlament este legată de cetăţenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră şi lipsită de orice contact cu realitatea. De aceea, de azi mă retrag din grupul parlamentar PNL şi voi activa ca deputat neafiliat. Sper ca gestul meu să fie înţeles corect şi să reprezinte un semnal de alarmă pentru actuala conducere a partidului, dar şi pentru colegii din teritoriu, de la aleşi locali la simpli membri de partid. Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reuşit în două luni de zile să prăbuşească încrederea românilor în Partidul Naţional Liberal”, a mai transmis Adrian Miuţescu. 

„Voi apăra în continuare interesele argeşenilor în Parlamentul României şi mă voi bate pentru proiectele Argeşului, care au fost prioritizate şi demarate în forţă în timpul Guvernului Orban. Nu părăsesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 şi sper ca, în ceasul al XII-lea, raţiunea să învingă şi noua conducere a Partidului Naţional Liberal să se îndrepte din nou, spre nevoile şi problemele reale ale românilor”, a mai transmis şeful filialei PNL Argeş. 

După demisia fostului preşedinte al liberalilor, Ludovic Orban, din grupul PNL al Camerei Deputaţilor, mai mulţi deputaţi şţi senatori s-au retras din grupurile parlamentare ale PNL. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite