Un român a călătorit agăţat de exteriorul unui tren german care circula cu 160 de kilometri pe oră. Bărbatul avea bagajele în vagon, iar trenul plecase fără el

Un român a călătorit agăţat de exteriorul unui tren german care circula cu 160 de kilometri pe oră. Bărbatul avea bagajele în vagon, iar trenul plecase fără el

FOTO Guliver/Gettyimages

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, despre care se crede că ar fi român, a supravieţuit unei călătorii agăţat de articulaţiile de cauciuc dintre vagoanele unui tren german de mare viteză, care circula cu 160 de kilometri pe oră, potrivit BBC.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania germană de căi ferate, Deustche Bahn, a informat că bărbatul a decis să se agaţe de exterior trenului după ce expresul Bielefeld - Hanovra de joi s-a pus în mişcare, în timp ce bagajele sale se aflau în vagon. Bărbatul s-a agăţat de articulaţia de plastic care conectează două vagoane şi a stat cu picioarele pe o bucata foarte îngustă de metal.
 
Angajaţii căilor ferate au anunţat conductorul trenului, care a redus ulterior viteza şi a oprit într-o staţie aflată la 25 de kilometri de gara în care românul se agăţase de vagoane. Bărbatul, care nu a fost rănit şi despre care se crede că ar fi român, şi-a continuat apoi călătoria spre Hanovra cu acelaşi tren.
 
„Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, ar trebui să mulţumească personalului căilor ferate pentru faptul că este încă în viaţă“, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.
 
Potrivit BBC, nu este clar dacă autorităţile îl vor acuza de vreo infracţiune.
 
Acesta nu este primul astfel de caz, în care cineva se agaţă de exteriorul unui tren şi călătoreşte astfel. Recent, în Australia, un bărbat a fost filmat în timp ce călătorea ţinându-se de ştergătoarele locomotivei din coada unui tren.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările