Un obuz a fost pus la vânzare pe OLX. Ce riscă tânărul care ascundea bomba în coşul de gunoi de la locul de muncă

Un obuz a fost pus la vânzare pe OLX. Ce riscă tânărul care ascundea bomba în coşul de gunoi de la locul de muncă

FOTO Adevărul

Un tânăr a pus la vânzare pe OLX un obuz, iar Poliţia a început verificări în acest caz, vineri dimineaţă obuzul fiind găsit la sediul Rosal din sectorul 3, unde lucrează bărbatul.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Tânărul care a încercat să vândă un obuz pe un site de anunţuri, cerând pe el 4.000 de euro, va fi cercetat în stare de libertate. Potrivit Poliţiei Ilfov, tânărul de 24 de ani din Cernica nu a fost reţinut în urma audierilor, luându-se dicizia ca el să fie cercetat în stare de libertate pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
Potrivit Poliţiei Ilfov, citată de news.ro, au fost începute verificări în urma apariţiei pe OLX a unui anunţ în care un bărbat a pus la vânzare un obuz, acest caz fiind semnalat Poliţiei de către o persoană care a sunat la 112. 
 
Imediat după apel, poliţiştii au găsit obuzul la locul de muncă al bărbatului, la sediul Rosal din sectorul 3. Anchetatorii susţin că obuzul era depozitat într-un coş de gunoi.
 
Zona a fost izolată, iar la faţa locului este aşteptată  o echipă de pirotehnişti. 
 
Cel care a pus anunţul pe OLX şi căruia îi aparţine obuzul este un  tânăr de 24 de ani din sat Tânganu, Cernica. 
 
În acest caz a fost deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: