Români din Germania, ţinta unui atac în stil mafiot. Doi bărbaţi, în stare critică după ce au fost înjunghiaţi

Români din Germania, ţinta unui atac în stil mafiot. Doi bărbaţi, în stare critică după ce au fost înjunghiaţi

FOTO Rheinische Post/Gerhard Berger

Doi români din Germania se află în stare critică după ce au fost înjunghiaţi în plină stradă. Maşina în care se aflau a fost flancată pe o stradă din Dusseldorf, de alte două maşini din care au coborât atacatorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit primelor investigaţii, în maşina marca BMW se aflau trei cetăţeni români în vârstă de 26, 39 şi 52 de ani. Ei se deplasau pe Deutzer Strasse, în Dusseldorf, miercuri seara, pe 24 iunie, când maşina a fost flancată de alte două autoturisme, relatează Observator News.

Mai mulţi necunoscuţi au coborât din cele două maşini, au deschis uşa BMW-ului şi i-au înjunghiat pe românii de 26 şi 39 de ani. Al treilea bărbat a scăpat nevătămat. Imediat după comiterea faptelor, atacatorii s-au făcut nevăzuţi.

Înainte de asta, s-au asigurat că nu lasă urme. Atunci când poliţia a venit la sesizare, oamenii legii au crezut iniţial că au de-a face cu un simplu accident de circulaţie - BMW-ul a lovit două maşini parcate. Ulterior, criminaliştii au realizat că au de a face cu un atac în stil mafiot şi au demarat o anchetă. 

În prezent, parchetul consideră incidentul o tentativă de omucidere. Cei doi români înjunghiaţi sunt internaţi în stare critică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările