Româncă din Italia înşelată de doi escroci care i-au promis că-i vor aduce iubitul înapoi prin magie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Îndrăgostită până peste cap de fostul iubit, românca a apelat la doi italieni care pretindeau că practică magia, în speranţa că va putea relua legătura cu bărbatul. După ce a plătit sute de euro timp de mai multe luni, femeia a înţeles că a fost escrocată şi a anunţat Poliţia.

O femeie de naţionalitate română, în vârstă de 40 de ani, a fost înşelată de doi bărbaţi italieni, în vârstă de 38 şi respectiv 45 de ani. Administratori ai unui site ce pretindea că practică magia voodoo, cei doi au pretins şi primit de la româncă suma de 480 de euro, pentru a-i readuce în braţe fostul iubit, prin vrăjitorii de tip voodoo.

Supărată după încheierea recentă a unei relaţii amoroase, femeia naviga pe internet, când a descoperit un site care se lăuda că prestează magie voodoo, de „intermediere amoroasă”.

Îndrăgostită până peste cap de fostul iubit, românca a contactat site-ul respectiv, pentru a-şi aduce iubitul înapoi, relatează Bologna Today. Pentru reuşita magiei, femeia a trimis fotografia acestuia la un număr de telefon de pe Whatsapp.

”Serviciile” oferite de site au fost plătite de româncă prin mai multe transferuri bancare, aşa că din luna iulie a anului trecut şi până la sfârşitul lui 2021, acestea au însumat 480 de euro.

Femeia a sperat până în ultima clipă să-şi poată recâştiga iubitul dar, în cele din urmă, şi-a dat seama că are de-a face cu o escrocherie. Pentru că nu şi-a reluat relaţia cu fostul ei iubit, s-a dus direct la poliţie.

Carabinierii din localitatea italiană San Lazzaro di Savena, din apropierea oraşului Bologna i-au dat în urmărire pe cei doi administratori ai site-ului respectiv, ambii din Portogruaro (Veneţia), iar acum aceştia sunt cercetaţi înşelăciune.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Gruparea care a speriat România cu înşelăciuni prin metoda „Acoperişul”. Ocupau casele proprietarilor cu forţa

Cea mai mare pedeapsă aplicată în România pentru înşelăciune. Escrocul, foarte talentat la imitat voci

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite