O româncă şi fiica ei au fost omorâte cu cruzime de soţul italian al femeii în ziua pronunţării divorţului

O româncă şi fiica ei au fost omorâte cu cruzime de soţul italian al femeii în ziua pronunţării divorţului

Foto: Il Resto del Carlino

O româncă şi fiica ei au fost împuşcate mortal în vila în care locuiau de soţul femeii, în ziua în care se pronunţa divorţul dintre cei doi. Ucigaşul celor două a povestit carabinierilor detaliile dublei crime, scrie ziarul Il Resto del Carlino.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dubla crimă a avut loc luni, 13 iunie, în Cavazzona, un cătun din Castelfranco Emilia (Modena) în via Cassola di Sotto. Mama, Gabriela Trandafir, în vârstă de 47 de ani, de cetăţenie română, şi fiica, Renata, de 22 de ani, au fost împuşcate în jurul orei 12.  
 
 „Gabrielei i-a fost frică”, a mărturisit în lacrimi o prietenă a femeii, conform ziarului Il Resto del Carlino. Verdictul în procesul de divorţ dintre Gabriela Trandafir şi soţul ei, Salvatore Montefusco, 69 de ani, era aşteptat luni. Însă, bărbatul, antreprenor în construcţii, le-a omorât pe ambele în bucătărie. 
 
Montefusco a recunoscut că le-a împuşcat în mod repetat, în timpul interogatoriului, mai întâi pe fiica soţiei sale, apoi pe soţie, omorându-le pe amândouă. Amănuntele au fost oferite de procurorul din Modena, Luca Masini, care a afirmat că bărbatul a fost arestat de carabinieri şi transportat la închisoare, sub acuzaţia de dublă omucidere multiplă.  
 
Bărbatul a tras cu o puşcă cu ţeava scurtă, „de multe ori”. 
 
Presa din Italia a dezvoltat subiectul şi a oferit mai multe detalii despre familia Gabrielei Trandafir.  
 
Femeia l-a cunoscut pe Salvatoare cu circa 20 de ani în urmă. Bărbatul, la acel moment, era căsătorit şi avea trei copii. Cei doi au început relaţia, el a construit o vilă în care locuia alături de ea şi de fiica ei, dintr-o relaţie anterioară. 
 
Gabriela Trandafir a rămas însărcinată şi Salvatore a divorţat de prima soţie. Femeia şi italianul nu se mai înţelegeau de doi ani, el devenise violent, iar împotriva sa au fost depuse mai multe plângeri. 
 
Fiindcă se temea că îşi va pierde casa, italianul a luat o puşcă cu ţeava tăiată, care avea numărul seriei şters, şi le-a ucis. 
 
Bărbatul a sunat la poliţie de la un bar din apropierea casei lui, unde a intrat cu cămaşa plină de sânge, apoi s-a predat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările