O judecătoare, învinuită în dosarul interceptărilor ilegale

La Alba Iulia şi la Iaşi au avut loc ieri audieri în cazul interceptărilor telefonice ilegale. Peste 40 de persoane au fost duse de procurorii DIICOT în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inculpaţii sunt acuzaţi de achiziţionarea şi folosirea unui soft cu ajutorul căruia au realizat interceptări neautorizate ale convorbirilor telefonice.

Procurorii DIICOT au constatat că cei implicaţi în interceptări au vizat reporteri ai unor televiziuni locale, soţii, concubine, între persoanele care au realizat înregistrări figurând şi angajaţi ai unei firme de detectivi particulari. Judecătoarea Mihaela Pârvu de la Tribunalul Bucureşti a fost pusă şi ea sub acuzare în acest dosar.

Pionul principal în acest caz este Nicolae Dan Oproiu, din Orăştie, cel care a utilizat şi a comercializat, direct şi prin internet, softul în cauză. Cea mai gravă acuzaţie care li se aduce celor cercetaţi este aceea de infracţiuni contra siguranţei naţionale.

Îşi susţine soţia după ce i-a ascultat telefonul

Gheorghe Şandor (40 de ani), director administrativ la o firmă din Bucureşti, a aflat miercuri dimineaţă că este victima propriei soţii, Anda Truşcă (40 de ani), cea alături de care şi-a petrecut zece ani.

Femeia, suspectată că i-a spionat telefonul cu ajutorul softului ilegal, achiziţionat de la un magazin virtual din Iaşi, a fost audiată de procurori.
„Gelozia este o boală grea. Sunt dispus s-o iert. Altfel, n-aş fi venit după ea la Iaşi. Mi-a mărturisit că a cumpărat softul de pe internet după care l-a instalat pe telefonul meu", a explicat Şandor. 

Mai citiţi şi:

Iaşi: Administratorul firmei care vindea softuri pentru interceptările telefonice ilegale a fost arestat (VIDEO)Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările