Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Balş a afirmat că i-a dus mamei sale o aerotermă pentru că era frig în salon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu are informaţii că în pavilionul de la Institutul ”Matei Balş” ar fi existat alte surse de încălzire FOTO Mediafax/Andreea Alexandru
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu are informaţii că în pavilionul de la Institutul ”Matei Balş” ar fi existat alte surse de încălzire FOTO Mediafax/Andreea Alexandru

Fiica uneia dintre pacientele internate la Institutul Matei Balş chiar în clădirea unde s-a produs incendiul vineri dimineaţă, a povestit că mamei sale îi era frig în salon şi i-a dus o aerotermă, iar reprezentanţii unităţii medicale nu au avut nimic împotriva acestui fapt. Femeia a precizat că mama sa era internată într-un salon situat la etajul 3 al clădirii.

“Mama mi-a spus că este frig. Şi eu am cerut voie să îi duc o aerotermă. Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă”, a povestit femeia. 

Ea a mai afirmat că acest lucru s-a întâmplat miercurea trecută şi că mama ei era internată în Pavilionul 5, la etajul 3. 

Femeia a precizat că mama ei i-a transmis că e frig în salon, dar că nu ştie ce temperatura era. 

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu are informaţii că în pavilionul de la Institutul ”Matei Balş” ar fi existat alte surse de încălzire decât cele care se află într-o unitate medicală şi a precizat că există avize pentru lucrările care s-au făcut în acel corp de clădire. 

Referitor la situaţia încălzirii spitalului, primarul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat: ”Pentru că a fost o speculaţie de presă cu privire la căldura din spitalul Matei Balş, vreau să fi foarte clar: am discutat atât cu Termoenergetica şi cu call center-ul care primeşte telefoane în cadrul Primăriei pe ceea ce înseamnă situaţia căldurii în Bucureşti: în ultima săptămână, inclusiv noaptea asta, nu au existat probleme de căldură la Spitalul Matei Balş şi nici la blocurile din jur”, a anunţat edilul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite