Doi angajaţi ai Ambasadei României în Spania au fost depistaţi pozitiv pentru COVID-19

Doi angajaţi ai Ambasadei României în Spania au fost depistaţi pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informează că două persoane care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor două persoane este bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile române anunţă că au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi familiile acestora.

MAE menţionează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Regatul Spaniei va fi suspendată temporar, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.

De asemenea, activitatea secţiei consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente.

Până sâmbătă dimineaţă, 30 de cetăţeni români din străinătate fuseseră confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, iar 7 au murit. Este vorba de 6 români din Italia şi unul din Franţa, conform informaţiilor primite de la Grupul de Comunicare strategică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările