Dacian Cioloş, despre Orban care fumează în clădirea Guvernului: „Îi recomand să-şi ceară scuze. Orice pas greşit scade încrederea în autorităţi”

Dacian Cioloş, despre Orban care fumează în clădirea Guvernului: „Îi recomand să-şi ceară scuze. Orice pas greşit scade încrederea în autorităţi”

Fostul premier Dacian Cioloş a spus că ştie cel puţin trei premieri care i-au urmat la Palatul Victoria şi „şi-au adus scrumierele în birouri.” FOTO Eduard Enea

Fostul premier Dacian Cioloş, liderul PLUS, afirmă că a declarat clădirea Guvernului zonă „smoke-free“ în 2016, înainte ca legea antifumat să intre în vigoare, dar trei prim-miniştri care i-au urmat au adus cu ei scrumierele. Cioloş îi recomandă lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze pentru contraexemplu pe care l-a dat, pentru că suntem într-o criză de sănătate publică şi orice pas greşit scade încrederea în autorităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În martie 2016, am fost prim-ministrul României care a declarat clădirea Guvernului zonă 'smoke-free' înainte ca legea antifumat să intre în vigoare. Din păcate, ştiu cel puţin trei premieri care mi-au urmat la Palatul Victoria şi au venit cu scrumierele după ei în birouri”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.
 
Acesta îi recomandă lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze.
 
„Îi recomand lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze pentru acest contraexemplu pe care l-a dat azi, indiferent cine l-a fotografiat şi care sunt motivele pentru care 's-a scurs' acea fotografie. Suntem într-o criză de sănătate publică şi orice pas greşit scade încrederea în autorităţi tocmai în momentul în care e extrem de mare nevoie de asta”, a mai scris Cioloş.
 
Acesta a adăugat postării ghidul pentru aplicarea legii antifumat realizat în 2016, valabil şi azi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: