Copil grav rănit într-un accident rutier, transportat cu un elicoper MAI până la graniţa cu Ungaria

Copil grav rănit într-un accident rutier, transportat cu un elicoper MAI până la graniţa cu Ungaria

Copilul va fi transportat până la Vama Nădlac cu un elicopter FOTO Adevărul

Un copil în vârstă de şapte ani care a suferit răni grave la cap în urma unui accident rutier, va fi transportat din Bucureşti cu un elicopter al Ministerului de Interne până la vama Nădlac de unde va fi luat de o ambulanţă SMURD şi dus în Germania pentru a fi operat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vineri, 17 ianuarie a.c., un elicopter aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) va efectua o misiune umanitară pentru transportul unui copil din Bucureşti către punctul de trecere a frontierei Nădlac”, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit sursei citate, este vorba despre un copil în vârstă de şapte ani, diagnosticat cu politraumatism craniocerebral şi leziuni neurologice craniene, care necesită o operaţie de urgenţă la clinica de neurochirurgie Klinikum rechts der Isar din Munchen.

Împreună cu un membru al familiei sale, copilul va fi dus cu elicopterul până la Nădlac, de unde va fi transportat până în Germania cu o ambulanţă SMURD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: