Cererea de cununie a lui Radu Mazăre a fost aprobată de conducerea Penitenciarului Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre
Radu Mazăre

Penitenciarul Rahova a aprobat miercuri cererea fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, de a se cununa cu iubita sa, după cum a precizat fratele fostului edil, Mihai Mazăre. Data cununiei urmează să fie fixată în funcţie de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a declarat că Penitenciarul Rahova a aprobat cererea lui Radu Mazăre de a se cununa civil cu iubita sa, Roxana Mihalache, fostul primar fiind informat miercuri la prânz că solicitarea i-a fost acceptată, informează Mediafax.

"Ei au aprobat să se poată ţine ceremonia, data va fi fixată în funcţie de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofiţer de stare civilă", a precizat Mihai Mazăre pentru sursa citată.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10. "Familiile şi atât. Şi nu ajung toţi membrii doritori", a conchis fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021. Fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetăţeni de origine turcă şi un român.

Radu Mazăre este condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe litoral, un dosar cu un prejudiciu de circa 114 milioane de euro. Acesta mai are alte trei procese pe rol, ce vor intra sau sunt în faza de apel, fiind condamnat în două dintre acestea şi achitat în celălalt. Astfel, în mai 2018, Tribunalul Constanţa l-a condamnat la 6 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, iar săptămâna trecută Curtea Supremă l-a condamnat la alţi 9 ani de închisoare în dosarul „Polaris”. În iunie 2018, Mazăre este achitat în dosarul „Henri Coandă” unde era acuzat de luare de mită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite