Stă să cadă? Un pod din Bucureşti, inaugurat cu fast acum şase ani, s-a înclinat periculos

Stă să cadă? Un pod din Bucureşti, inaugurat cu fast acum şase ani, s-a înclinat periculos

După şase ani şi ceva de la inaugurare, pasajul Doamna Ghica dă semne de slăbiciune. Sunt restricţii de cirulaţie, după ce o parte a structurii s-a înclinat. Teoretic, reparaţiile au început acum o jumătate de an, dar sunt deja luni de zile de când în zonă nu e niciun muncitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Specialiştii în infrastructură spun că fiecare zi în care podul este lăsat în paragină duce la măcinarea lui lentă. Oficialii Primăriei Capitalei vorbesc despre necesitatea unei expertize care să permită o intervenţie cât mai rapidă.

 
"Acea placă de beton nu mai este aliniată în continuare, vedem cum, aici, aparent cineva a încercat să lucreze dar vedem cum au lăsat lucrările în paragină, a crescut şi iarba între timp", a declarat, citat de digi24.ro, Paul Dorneanu, specialist în infrastructură.
 
Inaugurat cu mare fast în 2012, pasajul care face legătura între bulevardele Doamna Ghica şi Chişinău era promisiunea unei lucrări temeinice şi extrem de utile pentru cei care vor să ajungă spre ieşirea din Bucureşti prin Colentina.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările