Taximetrist ilegal, pe străzile Capitalei: poliţiştii au prins un şofer fără atestat, autorizaţie sau carnet de conducere

Poliţiştii de la Brigada Rutieră de Poliţie a Capitalei au identificat în această dimineaţă pe Bulevardul Unirii un tânăr de 30 de ani din Bucureşti care desfăşura activităţi de taximetrie având suspendat permisul, fără a deţine autorizaţie de taxi şi fără certificat de competenţă profesională (atestat).

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri, s-a constatat faptul că persoana în cauză, A. Mihai de 31 de ani din Bucureşti, a mai fost cercetată în alte cauze penale în ultimii doi ani.

Conducătorului auto i-a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce.

Maşina cu care acesta desfăşura activităţi ilicite a fost retrasă din circulaţie prin reţinerea plăcuţelor de înmatriculare.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările