ISU dislocă autospeciale în zona staţiilor de metrou cu aflux ridicat de călători, din cauza grevei STB

ISU dislocă autospeciale în zona staţiilor de metrou cu aflux ridicat de călători, din cauza grevei STB

FOTO: Facebook

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov va organiza puncte de lucru temporare, în perioada grevei STB, pentru reducerea timpului de răspuns şi gestionarea promptă a oricăror situaţii de urgenţă, care se pot produce în staţiile de metrou cu aflux ridicat de călători.

Ca urmare a situaţiei înregistrate în Capitală, în ceea ce priveşte modalitatea de realizare a transportului în comun de suprafaţă, o mare parte din persoane folosesc metroul ca modalitate alternativă de deplasare, în special la orele cu trafic intens.

„În aceste condiţii, începând de astăzi, 24.01.2022, în intervalele orare 07:00-10:00, respectiv 16:00-19:00, ISUBIF va organiza puncte de lucru temporare, pentru reducerea timpului de răspuns şi gestionarea promptă a oricăror situaţii de urgenţă, care se pot produce în staţiile de metrou cu aflux ridicat de călători, dintre care enumerăm: Piaţa Unirii 1-2, Universitate, Piaţa Victoriei, Gara de Nord, Eroilor, Dristor, Piaţa Sudului şi Lujerului”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Bucureşti. 

În imediata apropierea acestor staţii de metrou va fi amplasată câte o autospecială de pompieri, membrii echipajului având atât misiunea de a realiza evacuarea călătorilor, în cel mai scurt timp, în eventualitatea producerii unei situaţii de urgenţă, cât şi de îndrumare a acestora pentru respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările