Cîţu: Bucureştiul are cea mai mare subvenţie pe gigacalorie şi totuşi cel mai mare venit pe cap de locuitor. Mi se pare ridicol

Cîţu: Bucureştiul are cea mai mare subvenţie pe gigacalorie şi totuşi cel mai mare venit pe cap de locuitor. Mi se pare ridicol

Foto Facebook

Premierul Florin Cîţu a afirmat că Bucureştiul are cea mai mare subvenţie pentru gigacalorie, dar în acelaşi timp şi cel mai mare venit pe cap de locuitor. El consideră acest lucru „ridicol" şi spune că doar cine are nevoie cu adevărat de ajutor trebuie să îl primească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Cîţu a precizat, joi, că subvenţia pentru gigacalorie a susţinut un sistem ineficient. El spune că beneficiază de subveţie şi „cei care câştigă foarte mult, ceea ce nu este corect”. 

„Această lege a consumatorului vulnerabil va ajuta acele persoane care au nevoie cu adevărat de ajutor şi nu pe toată lumea. Până la urmă această subvenţie a şi întreţinut un sistem ineficient, le-a permis şi primarilor, şi companiilor, care au fost până acum, să nu dorească să eficientizeze sistemul pentru că aveau această subvenţie de la buget”, a afirmat Cîţu.
 
El crede că e abusd faptul că Bucureştiul are cea mai mare subvenţie pe gigacalorie, dar şi cel mai mare venit pe cap de locuitor. 
 
„Din ce ştiu eu Bucureştiul are cea mai mare subvenţie pe gigacalorie şi totuşi Bucureştiul are cel mai mare venit pe cap de locuitor. Mi se ridicol acest lucru şi ar fi trebuit să vină soluţii şi din partea Primăriei, din altă parte, nu a venit, o să vină acum de la noi. Doar cei care cu adevărat au nevoie vor primi ajutor. Sunt foarte mulţi care nu au nevoie de ajutor, mai ales în Bucureşti”, a explicat premierul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările