Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. Unde vedem filme bune cu bani puţini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care vor să vadă cele mai noi filme în sălile de cinema din Capitală au la dispoziţie mai multe variante. Cu toate acestea, preţurile variază foarte mult. „Adevărul“ vă prezintă cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. Patria

Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. Patria, cândva cel mai bine cotat cinematograf din Bucureşti, a ajuns astăzi să fie mai puţin căutat în comparaţie cu cinematografele aflate în marile centre comerciale. Pentru un bilet de intrare la un film care rulează la Patria, doritorii trebuie să scoată din buzunar 15 lei, în timp ce pentru primul film din fiecare zi biletul costă 8 lei.

Hollywood Multiplex, unul dintre cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti

Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. În Bucureşti Mall se află mai multe săli de cinema care de cele mai multe ori, în weekenduri, sunt neîncăpătoare. Preţul unui bilet întreg, de luni până joi, până la ora 16.59 costă 17,4 lei, în timp după ora 17.00, preţul unui bilet este de 19,3 lei. De vineri până duminică, până la ora 16.59, preţul unui bilet întreg este 20,3 lei, în timp ce după ora 17.00, preţul unui bilet întreg este 22,3 lei.  În ceea ce priveşte avanpremierele, preţul unui bilet costă 25,3 lei.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. The Light Cinema

Un alt cinema cu preţuri mici este The Light Cinema. Preţul unui bilet de intrare la un film 2D, luni şi marţi, costă 12 lei, miercuri şi joi, 23 de lei, în timp ce vineri, sâmbătă şi duminică preţul unui bilet costă 25 de lei.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. Cinema City

De luni până joi, preţul unui bilet de intrare la un film 2D înainte de ora 17.00 este 18 lei, iar după această oră 21,5 lei. În weekened, de vineri până duminică, preţul unui bilet de intrare până la ora 17.00 este 24, 5 lei, iar după această oră este 26 de lei.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. Scala

Situat pe Bulevardul Magheru, cinematograful Scala se clasează în topul celor mai ieftine din oraş. Aici, preţul unui bilet este 10 lei, în timp ce preţul primului film din fiecare zi este cu doi lei mai ieftin. 

Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. Cinema Studio

Şi acest cinematograf din Bucureşti se poate încadra cu succes pe lista celor mai ieftine din oraş. Preţul proiecţiilor de dimineaţă costă 7 lei, în timp ce pentru restul proiecţiile bucureştenii trebuie să scoată din buzunar 12 lei. 

Cele mai ieftine cinematografe din Bucureşti. Cinema Glendale Studio

Un alt cinematograf la care preţul unui bilet la film este ieftin este Glendale. Astfel, cei care vor să meargă la un film 2D trebuie să scoată din buzunar 15 lei, bani în care intră şi o pungă de popcorn. Pentru 17 lei, bucureştenii care vor să vadă un film 2D se pot bucura de popcorn şi ceai. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite