Bairam de Mica Unire în Sectorul 5: Primăria a cheltuit zeci de mii de euro pentru un concert cu câteva zeci de spectatori VIDEO

Bairam de Mica Unire în Sectorul 5: Primăria a cheltuit zeci de mii de euro pentru un concert cu câteva zeci de spectatori VIDEO

Câţiva zeci de copii din Sectorul 5 al Capitalei au îndurat gerul pentru a dansa Hora Unirii în cadrul unui eveniment nereuşit organizat de Primărie

În Bucureşti, Mica Unire a fost sărbătorită cu fast doar în Sectorul 5, unde Primăria condusă de Daniel Florea, recunoscută pentru evenimentele în care se toarnă generos banii publici, a cheltuit o sumă considerabilă pentru un concert cu artişti de muzică populară, la care au participat doar cateva zeci de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 24 ianuarie, câţiva bucureşteni din Sectorul 5 s-au adunat în Parcul Sebastian, în ciuda frigului aspru, şi s-au încălzit pe câteva hore şi sârbe în cinstea celor 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, dar şi cu fasole bătută aburindă şi vin fiert, oferite de către organizatori.

Acest lucru a fost făcut posibil de către Centrul Cultural şi de Tineret „Stefan Iordache“, instituţie subordonată Consiliului Local al Sectorului 5, pentru suma modică de doar 220.000 de lei.

Cei aproximativ 46.000 de euro i-au adus pe scena din Parcul Sebastian pe interpreţii Nicolae Datcu, Florin Vasilica, Laura Lavric şi Mariana Anghel, un membru al formaţiei Gipsy Brothers, Fanfara Electrecord si Dance World , care au costat 46.000 lei, 134.000 de lei a costat scena, 25.000 de lei au asigurat sonorizarea şi paza a fost asigurată pentru 15.000 de lei.

Festivitatea a început cu un moment al Fanfarei Electrecord, urmat de Hora Unirii, prin participarea copiilor de la Asociaţia „Colorăm Zâmbete“, care au făcut cu greu faţă frigului, îmbrăcaţi cu tricouri tricolore peste hainele groase, şi a continuat cu muzică uşoară prin nereuşita interpretare a unui membru al formaţiei Gipsy Brother, care i-a lăsat reci pe spectatori. Atmosfera a fost, însă, animată de interpreţii de muzică populară, care i-au invitat pe cei câţiva spectatori la hore şi sârbe, în ciuda gerului şi a ploii îngheţate care a început după ora 16.30.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările