Angajaţi ai Societăţii Salubrizare Sector 5, daţi afară după ce au fost prinşi că folosesc gunoiera companiei pentru a colecta deşeuri din Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţi ai Societăţii Salubrizare Sector 5. Sursa: news.ro
Angajaţi ai Societăţii Salubrizare Sector 5. Sursa: news.ro

Primăria Sectorului 5 anunţă că trei angajaţi ai Societăţii Salubrizare Sector 5 au fost amendaţi şi demişi din funcţie, după ce au fost prinşi că folosesc gunoiera companiei pentru a colecta deşeuri din construcţii din Jilava.

„Poliţia Locală Jilava, în colaborare cu Garda Naţională de Mediu, au depistat astăzi, 8 mai 2021, trei angajaţi ai societăţii Salubrizare Sector 5 care foloseau o gunoieră a companiei pentru a colecta deşeuri din construcţii dintr-o altă autoutilitară pe raza comunei Jilava din judeţul Ilfov. Cei trei bărbaţi se aflau în timpul serviciului”, a transmis, sâmbătă, Primăria Sector 5.

Sursa citată a precizat că angajaţii se deplasau către Sectorul 5 după ce goliseră o gunoieră cu deşeuri menajere la gropa de gunoi EcoSud din Vidra.

„Pe drum, însă, aceştia s-au oprit în comuna Jilava, unde au colectat deşeuri din construcţii. Cel mai probabil, angajaţii societăţii Salubrizare Sector 5 ar fi mers apoi în sector pentru a umple gunoiera cu deşeuri menajere, astfel încât nimeni să nu îşi dea seama că sub acestea se află deşeuri din construcţii”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei.

Poliţia din Jilava a aplicat o amendă în cuantum de 6.000 de lei pentru persoanele în cauză. Totodată, conducerea societăţii Salubrizare Sector 5 a decis desfacerea în regim de urgenţă a contractelor de muncă pentru toţi cei trei angajaţi.

„Celor în cauză li se va face şi o plângere penală pentru distrugere, având în vedere că au încărcat deşeuri din construcţii în gunoiera destinată deşeurilor menajere”, a mai transmis Primăria.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite