Vladimir Voronin: Mi-ar fi interesant să candidez pe aceeaşi circumscripţie electorală cu Pavel Filip

Vladimir Voronin: Mi-ar fi interesant să candidez pe aceeaşi circumscripţie electorală cu Pavel Filip

FOTO colaj Adevărul

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, afirmă că i-ar fi interesant să participe pe circumscripţia electorală de la Străşeni, pentru alegerile din 24 februarie, pe motiv că se vehiculează că acolo ar putea candida şi premierul Pavel Filip.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu toate acestea, Vladimir Voronin susţine că a luat o decizie personală că nu va candida pe nicio circumscripţie electorală pentru că nu acceptă această modalitate de alegeri.

Liderul comunist a precizat că, totuşi, comuniştii vor avea candidaţi pe circumscripţii doar pentru a nu le oferi şansa Socialiştilor lui Igor Dodon să câştige uşor pe circumscripţii.

„La început eram gata să luăm decizia să nu participăm la alegeri pe uninominal. Pe urmă, ne-am consultat împreună cu membrii Comitetului Central că, în aşa fel, noi oferim acest spaţiu de pomană, fără luptă, socialiştilor. Cu ce ocazie?”, a afirmat Vladimir Voronin la „Adevărul Live”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările