Ion Ceban se plânge că încă este filat: „S-au creat şi structuri separate care se ocupă de Primărie” VIDEO

Ion Ceban se plânge că încă este filat: „S-au creat şi structuri separate care se ocupă de Primărie” VIDEO

Ion Ceban

Primarul de Chişinău, Ion Ceban, susţine că are informaţii că în continuare este filat de structurile de forţă din Republica Moldova. Edilul sugerează că aceste acţiuni se fac la comanda noii guvernări.

„Ştiu că s-au creat şi structuri separate care se ocupă de Primărie. Cu părere de rău, nu doar eu, dar şi oamenii din anturaj (n.r. - sunt urmăriţi). Se încearcă de a-i chema la diferite discuţii. Oamenii au primit însărcinări la SIS, la CNA, la Procuratura Generală”, a spus Ion Ceban în emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Primarul consideră că este filat pentru că se încearcă să se gasească informaţii cu care ar putea fi compromis. El a accentuat că nu îi este frică de un proces de judecată, însă vrea ca acesta să fie unul justificat.

„Vreau să vă spun că tot ce facem noi e transparent. Ceea ce poate fi mai grav sunt tentativele de a desena tot felul de baloane care să le agaţe de noi”, a adăugat Ceban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările