Ilan Şor, mesaj în limba română de ziua Orheiului: Între noi a fost dragoste la prima vedere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Şor

Orheiul este o parte din inima şi viaţa mea şi va fi pentru totdeauna aşa şi voi face tot posibilul ca locuitorii acestui oraş să trăiască bine. Acesta este mesajul liderului Partidului „ŞOR”, Ilan Şor, transmis cu ocazia Hramului Orheiului. Potrivit fostului edil al oraşului, începând din 2015, Orheiul a fost transformat dintr-un un oraş distrus într-o oază de fericire, confort şi prosperitate.

„Istoria relaţiei noastre nu este despre investiţii sau politică, ci despre iubire. Dragoste la prima vedere. Venind în minunatul oraş Orhei, fără să locuiesc acolo, aţi crezut în mine, şi anume că mă voi face luntre şi punte, dar voi realiza tot ce promit. Acest mandat de încredere, pe care mi l-aţi oferit în 2015, îl voi purta cu mine toată viaţa. De aceea, indiferent de vremurile grele, uşoare sau bune, niciodată, pentru nicio secundă nu am scos Orheiul din suflet, din minte şi inimă. Viaţa dumneavoastră înseamnă viaţa mea. Iată de ce problemele voastre sunt şi problemele mele”, a spus Ilan Şor în adresarea sa. 

Liderul Partidului „ŞOR” a mai spus că, în ultimii ani, au fost realizate numeroase proiecte de infrastructură, iar Orheiul a devenit cel mai bun oraş din ţară şi din regiune, iar lucrurile bune pentru Orhei nu se vor opri aici.

„Da, mai avem multe de făcut, dar vă asigur că, în curând, partidul nostru va veni la guvernare şi vom putea realiza proiecte globale. V-am promis şi mă ţin de cuvânt: nivelul de dezvoltare al oraşului Orhei va fi foarte înalt. În curând, vom deschide o universitate. Ştiţi că am în plan şi alte proiecte economice privind dezvoltarea oraşului nostru drag, Orhei. Cel mai important este că vă iubesc! Indiferent de cât de greu va fi, indiferent de situaţie, vom fi împreună până la sfârşit. Atât timp cât suntem uniţi, vom fi de neînvins. Vă felicit cu ocazia Hramului oraşului nostru natal! Orheiul va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre şi vom face tot posibilul ca locuitorii acestui oraş să trăiască bine. Vă mulţumesc! La mulţi ani, Orhei!”, a conchis Ilan Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite