Igor Dodon: Am votat pentru ca Moldova să fie independentă, pentru ca Moldova să nu ajungă pe mâinile străinilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Liderul Socialiştilor, Igor Dodon, candidat la funcţia de deputat pe lista electorală a Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor, şi-a exprimat dreptul la vot în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Dodon a declarat că a votat pentru o Moldovă independentă şi pentru că statul să nu ajungă pe mâna străinilor.

Igor Dodon a spus că cetăţenii au de ales între o guvernare responsabilă, profesionistă sau o guvernare care va da ţara pe mâinile străinilor. 

„Îndemn cetăţenii să iasă la vot şi să participăm activ la luarea deciziilor”, a spus Dodon.

Dodon susţine că partidele proeuropene îşi doresc declanşarea un nou conflict pe Nistru, iar echipa lui este cea care nu va admite acest lucru, dar dimpotrivă va soluţiona diferendul transnistrean.

Dodon a criticat partidele de dreapta, care, potrivit lui, au adus ţara în situaţia în care se află actualmente.

„Partidele de dreapta au avut majoritate în Parlament şi ştim cu ce s-a soldat şi în anii 90, şi din 2009 încoace. Vă îndemn să votăm pentru cei care au grijă de R. Moldova, pentru cei care ştiu să făurească, nu să fure miliarde. Să votăm pentru cei care vor asigura pacea, dar nu vor provoca pe Nistru, în Găgăuzia sau la nordul ţării”, a spus Dodon.

    

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite