Aureliu Ciocoi a votat pentru o Moldovă inteligentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Ciocoi

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a votat pentru o Moldovă inteligentă, dezvoltată, modernă, în care fiecare cetăţean să fie mândru de patria sa. „Am votat pentru o Moldovă cu un sistem educaţional performant, de calitate, pentru că ceea ce ne-a mai rămas e capitalul uman. Trebuie să avem grijă să creştem generaţiile următoare deştepte, bine instruite, bine pregătite pentru provocările secolului 21”, a spus Aureliu Ciocoi, citat de IPN.

„Am votat pentru o Moldovă deşteaptă, cu o economie modernă, dezvoltată, cu un sistem judiciar rupt de interese financiare sau de grup, dar care să promoveze buchea legii şi să garanteze securitatea investitorilor şi investiţiilor străine în Republica Moldova. Fără acest lucru este foarte dificil să pornim motorul dezvoltării economice a ţării”, a mai spus prim-ministrul interimar.

Cu referire la suma restantă de 22 mln lei datorată Comisiei Electorale Centrale pentru organizarea alegerilor, Aureliu Ciocoi a precizat că banii au fost viraţi în Fondul de rezervă al guvernului şi a rămas doar formalitatea adoptării hotărârii de Guvern privind transferarea sumei din Fondul de rezervă către CEC. „E vorba 22,46 mln lei, suma restantă solicitată de CEC. Banii sunt destinaţi pentru achitarea salariilor funcţionarilor electorali care activează pe teritoriul Republicii Moldova”, a precizat prim-ministrul interimar.

Aureliu Ciocoi şi-a exercitat dreptul la vot la secţia de votare deschisă în incinta Direcţiei „Calea Ferată din Moldova”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite