Dodon susţine că este atacat pe Facebook de o „fabrică de troli” a PAS: Din ea fac parte tineri care au participat în diferite programe americane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dodon

Liderul Socialiştilor, Igor Dodon, acuză Partidul Acţiune şi Solidaritate că ar gestiona activitatea unei „fabrici de troli”, care are scopul să-i denigreze pe utilizatorii Facebook, care nu împărtăşesc opiniile PAS, inclusiv pe Socialişti.

Potrivit lui Igor Dodon, „fabrica de troli” este formată în mare parte din tineri, care anterior ar fi participat în diferite proiecte sponsorizate de SUA, precum schimb de experienţă etc. Dodon susţine că doar în Chişinău sunt câteva sute de troli.

„Când intraţi pe Facebook şi vedeţi multă mizerie, să ştiţi că este vorba despre o fabrică de troli. Ei stau şi scriu. Aţi văzut că ei ne atacă nu doar pe noi (pe Socialişti), dar şi pe ai lor care o critică pe Maia Sandu. La ei totul e bine pus la punct. Este o activitate intensă cu implicarea structurilor occidentale”, a spus Igor Dodon la o emisiune de la Primul în Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite