De ce PLDM s-ar teme să intre în negocieri

De ce PLDM
s-ar teme să intre în negocieri

Partidul Democrat din Moldova consideră că gestul PLDM este unul iresponsabil. FOTO Alexandru Tarlev

PLDM se teme să intre în negocieri, pentru că nu ştie pe câţi deputaţi mai poate conta, informează un comunicat al Partidului Democrat din Republica Moldova.

Refuzul PLDM de a participa la negocierile privind constituirea unui nou Guvern este catalogat de PDM drept „o încercare de a se autoconserva şi de a se ascunde de opinia publică, pentru a nu răspunde politic pentru acţiunile de corupţie patronate de unii dintre liderii săi”.

De asemenea, democraţii spun că unii dintre reprezentanţii PLDM nu au avut curaj să se aşeze la masa de negocieri, dar ar fi ales să abandoneze „ruşinos” guvernarea pro-europeană. În acelaşi context, PDM crede că tot ce se va întâmpla mai departe va fi o consecinţă a deciziei liberal-democraţilor de a nu participa la formarea unui nou Guvern.

În comunicat, PDM anunţă că negocierile cu partidele responsabile pro-europene şi cu parlamentarii independenţi vor continua zilele următoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările