Corneliu Furculiţă, către viitorii miniştri PAS: Să-şi facă bine temele, căci vor veni foarte des în Parlament

Corneliu Furculiţă, către viitorii miniştri PAS: Să-şi facă bine temele, căci vor veni foarte des în Parlament

Corneliu Furculiţă

Deputaţii din Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor nu-şi vor da votul pentru Guvernul PAS. În schimb, miniştrii trebuie să fie pregătiţi că vor fi chemaţi foarte des la raport în faţa Parlamentului. Declaraţia a fost făcută de deputatul PSRM Corneliu Furculiţă, la Prime TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Socialistul susţine că deputaţii din opoziţie vor desfăşura un control parlamentar la sânge asupra actului guvernării. Totodată, politicianul a afirmat că Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor va fi o opoziţie ”constructivă şi combativă”.

„Opoziţia trebuie să critice guvernarea. Care ar fi scopul dacă noi am vota această guvernare? Urmează un examen foarte dur pentru Guvern. Sunt mecanisme, instrumente, inclusiv moţiunile simple asupra miniştrilor şi vom chema miniştrii să-şi dea raportul, să se pregătească de pe acum, să-şi facă bine temele, că vor veni foarte des în Parlament”, a spus Furculiţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările