Restaurantele din R. Moldova oferă bonuri de consum pentru cei care se vaccinează

Restaurantele din R. Moldova oferă bonuri de consum pentru cei care se vaccinează

Persoanele care au decis să se vaccineze contra noului coronavirus pot primi bonuri de consum în localuri. Este vorba despre o campania lansată în ajunul sărbătorilor de iarnă de către Asociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova „MĂR”, în parteneriat cu Primăria municipiului Chişinău, transmite IPN.

În cadrul campaniei „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe vechi!”, în fiecare weekend al lunii decembrie, autobusul vaccinării va staţiona în mai multe sectoare din oraş, între orele 11.00 şi 18.00, lângă restaurantele partenere. Persoanele care se vor vaccina vor putea folosi bonurile oferite pentru a lua la pachet produsele sau bucatele menţionate în bon sau pentru a le consuma în spaţiile exterioare ale localurilor. În perioada 4 - 5 decembrie, punctul mobil de vaccinare va staţiona pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 4/6, în perioada 11 - 12 decembrie – bulevardul Dacia, 21/1, în perioada 18 - 19 decembrie – strada Alba Iulia, 23, iar pe 25 - 26 decembrie – bulevardul Moscovei, 17/4. „Prin acest gest, ne reconfirmăm susţinerea pentru lucrătorii medicali, care de la începutul pandemiei luptă pentru viaţa fiecărui pacient. Îndemnăm cetăţenii să se vaccineze acum, ca să poată păşi în siguranţă în noul an şi să poată petrece sărbătorile de iarnă alături de oamenii dragi”, precizează reprezentanţii asociaţiei „MĂR”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările