Pepe şi Laura Lavric, în concert la Chişinău

 Pepe şi Laura Lavric, în concert la Chişinău

Pepe

Îndrăgiţii interpreţi din România, Pepe şi Laura Lavric vor evolua astăzi şi mâine pe scena Palatului Naţional din Chişinău în cadrul concursului de muzică „Potcoava de Aur". Ajuns la cea de-a cincea ediţie, organizatorii promit un spectacol de excepţie oferit de cei 53 de interpreţi participanţi.

„Mai multe premii „Potcoava de Aur", o scenă grandioasă şi muzică sută la sută live", acestea sunt promisiunile făcute de către organizatorii de la Radio Noroc în cadrul unei conferinţe de presă. Ca şi în ceilalţi ani, concursul se va desfăşura în două etape. Invitaţii speciali vor fi artiştii de peste Prut, Pepe şi laura Lavric.

Festivalul- concurs „Potcoava de Aur" este organizat anual de postul de radio autohton Radio Noroc şi desemnează cinci cei mai buni interpreţi ai anului. Biletele la spectacol costă de la 10 la 40 de euro şi, potrivit casieriţelor de la Palatul Naţional, acestea sunt pe sfârşite.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările