Ia-ţi mireasă ziua bună! Patronul unui restaurant i-a furat consoarta unui tânăr imediat după nuntă

Ia-ţi mireasă ziua bună! Patronul unui restaurant i-a furat consoarta unui tânăr imediat după nuntă

Tânărul a plecat în miezul nopţii să caute banii disperat. FOTO: inforesist.org

Proprietarul unui restaurant dintr-un oraş din Kazahstan i-a furat mireasa la propriu unui mire, sub formă de amanet pentru banii pe care tânărul îi datora pentru petrecerea de nuntă, scrie portalul kazah nur.kz. Tânărul a trebuia să scoată banii din pământ pentru a-şi recupera consoarta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit publicaţiei, mirele pe nume Maksut a luat bani în credit şi a organizat o nuntă pentru 150 de invitaţi într-un restaurant luxos din oraşul Alma-Ata, care l-a costat circa 7.700 de euro. Tânărul a plătit în avans 70 la sută din bani, iar restul urma să-i achite din banii primiţi de la invitaţii de la nuntă. În ajunul nunţii, însă, din motive necunoscute, 30 dintre oaspeţii invitaţi la nuntă nu au venit la petrecere, ceea ce a făcut ca veniturile planificate de tânărul soţ să fie mult mai puţine decât se aştepta. Astfel, tânărul s-a ales cu o datorie de aproape 2.000 de euro faţă de proprietarul restaurantului.

Imediat după nuntă, patronul i-a cerut mirelui să-i plătească pe loc restul banilor pe care-i datora. Deşi acesta a insistat să-i dea răgaz o singură zi, proprietarul i-a ”confiscat” nevasta până când îşi primeşte datoria. 

Maksut i-a propus să-i fie luată maşina în loc de nevastă, însă bărbatul a refuzat şi a ţinut-o ostatică pe tânără până dimineaţa - aşa, în rochie de mireasă. 

Panicat, mirele a plecat disperat noaptea să caute bani şi până dimineaţa şi-a vândut maşina l-a jumătate de preţ. Numai după ce şi-a întors datoria, aleasa sa a fost eliberată din restaurant.

Abia după câteva zile, tinerii şi-au dat seama că acţiunile patronului restaurantului reprezintă o încălcare de lege şi au decis să-l dea în judecată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările