Cazul celor şase tineri din Chişinău care au violat două fete, iar pe una au aruncat-o de la etajul şapte: Primele mărturii ale victimei care a reuşit să fugă

Cazul celor şase tineri din Chişinău care au violat două fete, iar pe una au aruncat-o de la etajul şapte: Primele mărturii ale victimei care a reuşit să fugă

Mărturiile fetei care a reuşit să scape de cei şase indivizi, care au dat buzna într-un apartament din Chişinău şi au violat două tinere, iar pe una dintre ele au aruncat-o de la etajul şapte, au fost făcute publice.

Surse din justiţie au trimis la PRO TV Chişinău o copie a declaraţiei victimei care dezvăluie detalii îngrozitoare. Documentul integral poate fi văzut mai jos.

Amintim că patru tineri au fost reţinuţi pentru viol şi tentativă de omor. Ei riscă până la 20 de ani de închisoare. Aceştia, împreună cu alţi doi complici, în prezent anunţaţi în căutare, au violat două fete, una dintre care este minoră şi care a fost aruncată de către suspecţi de la etajul şapte. Victima în prezent se află în comă. Cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai curent, într-un apartament din centrul Chişinăului.

Unul dintre cei doi tineri din Chişinău, care au fost anunţaţi în căutare pentru viol şi tentativă de omor, a fost implicat şi în atacul tâlhăresc de la Stăuceni, când în februarie 2017, un grup de 18 indivizi au dat buzna într-un autoservice, atacând lucrătorii şi distrugând mai multe bunuri.

Este vorba despre Dumitru Cojuharov, cel care în februarie 2017 a fost organizatorul grupului criminal care a atacat autoservice-ul din Stăuceni.

Potrivit procurorilor, după o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers sâmbătă, 4 mai, în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră de 16 ani. Prin constrângere fizică şi psihică, indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul şapte. Cealalată victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii. Minora a fost internată în stare gravă la spital, în prezent fiind în comă.

Potrivit deschide.md, cu referire la surse din anchetă, cei şase sunt Oleg Onişchiv, Nicolai Grecinev, Igor Mahomedov, în vârstă de 23 de ani, împreună cu Alexandru Golcov şi Dmitrii Bugaescu, în vârstă de 26 de ani, dar şi Dmitrii Cojuharov în vârstă de 30 de ani.

Procurorii susţin că unul dintre reţinuţi ce se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni, fiind vorba la fel despre atacul tâlhăresc de la Stăuceni. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: