Acrobaţii aeriene, efecte pirotehnice spectaculoase şi un show gastronomic de primă clasă pe 20 septembrie, la Ziua Aviaţiei Civile

Acrobaţii aeriene, efecte pirotehnice spectaculoase şi un show gastronomic de primă clasă pe 20 septembrie, la Ziua Aviaţiei Civile

Acrobaţii aerieni de la Baltic Bees, din Lituania, vor evolua pentru prima dată în Republica Moldova, pe 20 septembrie Foto: Baltic Bees

Pe 20 septembrie, cerul Chişinăului va fi „colorat“ cu looping-uri şi alte acrobaţii aeriene spectaculoase desfăşurate de câteva dintre cele mai cunoscute echipe de piloţi de performanţă din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

La „Ziua Aviaţiei Civile“, care se desfăşoară pe Aeroportul Internaţional Chişinău, vor evolua piloţi şi paraşutişti sportivi din Republica Moldova şi de la Aeroclubul României, profesionişti de la Şcoala de Aviaţie „Fly Level“, sportivi ai Lotului Naţional de Acrobaţie al României, echipa privată de acrobaţie din Lituania „Baltic Bees“, care se for afla în premieră în ţara noastră, Air Moldova, precum şi pilotul lituanian Jurgis Kairys.

Vizitatorii pasionaţi de bucate alese vor putea participa la show-ul gastronomic pregătit de renumiţii bucătari de la Airport Catering. Seara, show-ul aviatic va culmina cu un spectacol cu efecte pirotehnice la sol. 

Evenimentul este organizat cu prilejul celei de-a 70-a aniversări de la crearea Aviaţiei Civile din Republica Moldova, sub patronajul Prim-ministrului Iurie Leancă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările