Şefa de birou a Camerei Înregistrării de Stat, trasă pe dreapta după ce-ar fi condus în stare de ebrietate

Şefa de birou a Camerei Înregistrării de Stat, trasă pe dreapta după ce-ar fi condus în stare de ebrietate

Şefa de birou a Camerei Înregistrării de Stat, Angela Bivol Danilov, a fost oprită de poliţiştii din Chişinău, fiind bănuită că ar fi condus în stare de ebrietate Sursa: Publika.md

Angela Bivol Danilov a refuzat să dea testul de alcoolemie, după ce-a fost oprită de agenţii de circulaţie, noaptea trecută, în cadrul acţiunii ”Zero Grade”.

Ştiri pe aceeaşi temă


Angela Bivol Danilov, şefa de birou a Camerei Înregistrării de Stat, instituţie subordonată Ministerului Justiţiei, a ajuns noaptea trecută pe mâinile agenţilor rutieri din Chişinău, după ce-a refuzat să dea testul de alcoolemie, relevă Publika.md. Femeia a fost oprită de unul dintre echipajele de poliţie angrenate în operaţiunea ”Zero Grade”, fiind bănuită că ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Pentru gestul ei din ajun de Ziua Femeii, funcţionara de la Camera Înregistrării de Stat riscă o amendă cuprinsă între 11.000 şi 13.000 de lei sau între 200 şi 240 de ore de muncă neplătită în folosul comunităţii. Totodată, aceasta nu va mai avea voie să se urce la volan pe un termen de până la cinci ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările