Zalăul, în a şasea zi de proteste. Doar 60 de manifestanţi au ieşit în stradă

Zalăul, în a şasea zi de proteste. Doar 60 de manifestanţi au ieşit în stradă

Doar 60 de oameni au protestat luni, la Zalău FOTO Adina Nedişan

Protestele au continuat şi luni, 6 februarie, când doar 60 de zălăuanii au ieşit în stradă pentru a şasea zi consecutiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 20.30 Manifestaţia de la Zalău s-a încheiat. În cea de-a şasea zi de proteste, au răspuns prezent doar 60 de zălăuani. Oamenii au manifestat paşnic pe platoul de marmură, iar în jurul orei 20.30, s-au îndreptat spre case.

UPDATE ORA 19.40 Pe platoul din faţa Prefecturii sunt aproximativ 60 de protestatari.

UPDATE ORA 18.40 Circa 20 persoane s-au adunat până la această oră în centrul oraşului.

Zălăuanii îşi dau întâlnire la ora 18, în acelaşi loc: pe platoul de marmură din faţa Prefecturii.

"Poate te gândeşti să nu mai ieşi în seara asta, că oricum a zis Grindeanu că o să fie bine, că abrogare-prorogare-consultare. Poate totuşi te mai gândeşti; iată ce s-a mai întâmplat în timp ce tu erai în stradă şi strigai împotriva corupţiei:

- În timp ce erai în stradă, Ministrul Sănătăţii a numit-o fără concurs director al celui mai mare spital din România, Spitalului Universitar, pe amanta lui Sorin Oprescu, ca să-ţi arate cine e jupânul în sănătate
 
- În timp ce erai în stradă, primarul PSD Robert Negoiţă a lansat o licitaţie de 175 milioane de euro (!!!) pentru terenuri de joacă, unde doar o singură firmă din România ar fi îndeplinit condiţiile; când a fost prins, a retras-o
 
- În timp ce erai în stradă, Tăriceanu ţi-a spus ieri că eşti un prost, că nu Guvernul e vinovat, ci cei care au dezinformat. Adică noi toţi cei 400.000; cum ar fi noi 'soroşiştii,' ca să-l cităm pe Dragnea în declaraţia de ieri
 
- În timp ce erai în stradă, Guvernul ţi-a luat ochii cu cei 80 milioane posibilă amendă de la CEDO, în timp ce te-a furat deja de 6,6 miliarde de euro, puşi deoparte pentru baronii PSD din provincie prin OUG 6, bani a căror cheltuire nu poate fi verificată
 
Asta dacă încă mai crezi că PSD ar fi un partid politic. Nu este. Este un grup infracţional organizat. Cum iei ochii de pe ei, cum te fură. Nu-ţi lua ochii de pe ei. Te aştept în stradă!", au scris protestatarii pe Facebook.
 
La Zalău, primele manifestaţii au avut loc luni, 1 februarie. De atunci, în fiecare seară au ieşit în stradă aproximativ 1.500 de manifestanţi, care au protestat în centrul oraşului şi au mărşăluit pe străzile municipiului, în semn de protest faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea legilor penale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările