Poliţia face angajări din sursă externă. Când are loc concursul şi ce condiţii trebuie îndeplinite

Poliţia face angajări din sursă externă. Când are loc concursul şi ce condiţii trebuie îndeplinite

Cinci posturi sunt scoase la concurs la IPJ Sălaj FOTO Arhivă

Pentru a-şi completa echipa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj organizează, în luna martie a acestui an, concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a cinci posturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dintre acestea, două sunt pentru ofiţeri, două pentru agenţi şi unul, pentru personal contractual. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul instituţiei, Poliţia Sălaj are nevoie de un ofiţer la Serviciul Resurse Umane, care să deţină diplomă/atestat/certificat de absolvire a unui curs/stagiu/program de formare/specializare/perfecţionare ca instructor în domeniul artelor marţiale sau curs acreditat de perfecţionare/specializare/postuniversitar/master în domeniul educaţiei fizice şi sport (ciclul II de studii universitare pentru absolvenţii cu studii în sistem Bologna). Un alt post de ofiţer este vacant la Serviciu Logistic, candidaţilor pretinzându-li-se să fie licenţiaţi în construcţii sau instalaţii.

În ceea ce priveşte posturile de agenţi, acestea sunt disponibile la Serviciul Logistic- Compartimentul Marketing şi achiziţii publice şi Financiar,  pentru ambele cerându-se pregătire de specialitate în domeniul economic.
IPJ Sălaj va încadra, tot prin concurs, şi un îngrijitor la Serviciul Logistic - Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar şi Intendenţă.

Mai multe detalii privind data limită de depunere a dosarelor, actele necesare şi datele de desfăşurare a examenelor pot fi accesate pe site-ul www.sj.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră-Posturi scoase la concurs sau la telefon 0260.661.285, interior 20119.

Vă mai recomandăm:

Rezultatele evaluării psihologice pentru şcolile de poliţie. Un candidat din trei a fost declarat inapt

Pensionări pe bandă rulantă la IPJ Sălaj. 30 de poliţişti s-au retras din activitate

 
citeste totul despre: