Un infractor face paradă pe străzile unui oraş din România îmbrăcat în uniforme de poliţist, medic şi ambulanţier

Un infractor face paradă pe străzile unui oraş din
România îmbrăcat în uniforme de poliţist, medic şi ambulanţier

Marcel Gheorghiu în ipostazele de poliţist, ambulanţier şi medic FOTO vremeanoua.ro

Marcel Gheorghiu (29 de ani), abia eliberat din penitenciar, se dă zilnic în spectacol pe străzile din Huşi. Tânărul patrulează străzile îmbrăcat în diverse uniforme oficiale şi şi-a făcut chiar şi legitimaţii false, pe care şi-a trecut numele şi funcţiile închipuite pe care le-ar ocupa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Abia ieşit din închisoare, unde a fost închis pentru ameninţare şi furt calificat,  un vasluian, Marcel Gheorghiu (29 de ani), face show pe străzile din Huşi. 

Locuitorii oraşului îl văd zilnic îmbrăcat în uniformă de poliţist, medic sau ambulanţier. El şi-a făcut şi legimaţii false, patrulează pe străzi şi intră în vorbă cu lumea. Nu toţi sunt însă amuzaţi de ce face bărbatul.

„Noi l-am recunoscut, dar cine nu îl cunoaşte, nu crede că un poliţist face aşa ceva? El face de ruşine haina statului. Poate nu îşi dă seama de faptele lui, dar nu e ok. Oricum, să ştiţi că uniforme de poliţişti, cămăşi, tot ce vreţi, sunt de vânzare şi pe OLX. Oricine îşi poate cumpăra, din păcate”, au declarat mai multe locuitori din Huşi pentru Vremea Nouă.

A ameninţat familia unui preot

Poliţiştii vasluieni au aflat de paradele pe care le face face zilnic fostul deţinut şi au demarat o anchetă. „În acest caz se fac verificări pentru identificarea persoanei în cauză, iar în funcţie de ceea ce se va stabili, se vor dispune măsurile legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Marcel Gheorghiu a fost condamnat pentru prima dată în 2019 pentru furtul unei biciclete, iar un an mai târziu, a venit o nouă condamnare la închisoare după ce bărbatul a ameninţat cu incendierea şi cu violul familia unei preot din Huşi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Ofiţer de poliţie ameninţat cu moartea de un bărbat arestat la domiciliu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările