Dosar penal pentru doi şoferi din Vaslui care s-au şicanat în trafic. Unul dintre ei deţinea un pistol din plastic

Dosar penal pentru doi şoferi din Vaslui care s-au şicanat în trafic. Unul dintre ei deţinea un pistol din plastic

Un şofer din Huşi, judeţul Vaslui, care a scos pe geamul maşinii un pistol din plastic, după o şicanare în trafic, a fost reţinut. Cu acelaşi pistol, acesta a ameninţat un bărbat aflat într-o staţie de benzină. A fost reţinut şi un alt vasluian, care a lovit intenţionat maşina şicanată.

Doi bărbaţi, ambii în vârstă de 34 de ani, din municipiul Huşi şi comuna Stănileşti, judeţul Vaslui, au primit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, distrugere şi ameninţare.

Totodată, bărbatul din comuna Stănileşti a fost amendat cu 1.160 lei, iar bărbatului din Huşi i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile, scrie Digi24.

Ofiţerii au stabilit că joi dimineaţă, bărbatul de 34 de ani din Huşi, în timp ce conducea a şicanat în trafic un alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani. Ulterior, bărbatul de 34 de ani a ieşit pe geam având în mână un pistol, care a fost găsit cu ocazia percheziţiei autoturismului şi s-a dovedit a fi un pistol neletal, confecţionat din metal şi plastic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările