Răfuială de tip mafiot la Huşi. Copilul unui poliţist de frontieră a fost răpit, bătut şi abandonat la marginea oraşului

Răfuială de tip mafiot la Huşi. Copilul unui
poliţist de frontieră a fost răpit, bătut şi abandonat la marginea oraşului

În timp ce se întorcea de la şcoală, un copil de 11 ani, din Huşi, a fost urcat cu forţa într-un autoturism, bătut şi apoi abandonat la ieşirea din municipiu. Întrucât prezenta un traumatism cranio-cerebral, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru investigaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băiatul de 11 ani este fiul unui poliţist de frontieră, iar momente de groază s-au petrecut miercuri seară, în timp ce se întorcea de la şcoală spre casă. În apropierea semaforului de pe strada Alexandru Ioan Cuza, a fost urcat cu forţa într-un autoturism de două persoane necunoscute şi bătut, ulterior fiind abandonat la ieşirea din municipiu.

Băiatul a fost găsit de doi poliţişti de frontieră, care patrulau în zonă. Minorul a fost transportat la Spitalul municipal Huşi, însă, având în vedere că prezenta un traumatism cranio-cerebral, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.
Poliţia a declanşat o anchetă, iar cercetările se desfăşoară cu maximă discreţie, reprezentanţii Poliţiei Huşi refuzând să furnizeze orice informaţie despre acest caz. Extrem de speriat şi traumatizat, copilul a declarat că în respectivul autoturism erau doi bărbaţi, care i-au percheziţionat ghiozdanul.

În momentul de faţă, nu pot fi făcute publice date despre cercetările din acest caz pentru a nu fi periclitat bun mers al anchetei”, a declarat subcomisar Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.
Tatăl băiatului este poliţist de frontieră în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni, al cărui şef, comisarul Ionel Lascu, a denunţat în acest an una dintre cele mai puternice grupări de traficanţi de ţigări din Republica Moldova. Colegii acestuia sunt şocaţi de cele întâmplate.

"Este extrem de grav ceea ce s-a întâmplat, cu toţii avem copii şi ne gândim cu groază că li s-a putea întâmpla aşa ceva. Acest copil a suferit o traumă ce cu greu va putea fi depăşită, va avea nevoie de consiliere psihologică. Sperăm cu toţii ca Poliţia să identifice autorii în cel mai scurt timp şi să fie traşi la răspundere", a declarat pentru Adevărul unui dintre colegii poliţistului de frontieră.

Citeşte şi: 

FOTO Dezvăluiri din mafia ţigărilor de contrabandă. Cum a reuşit un ofiţer vasluian să înfrunte o grupare de traficanţi periculoşi

Ofiţer vasluian în primejdie pentru denunţarea mafiei ţigărilor de peste Prut

Şeful Punctului de Frontieră Leova, arestat la Vaslui. Procurorii îl acuză că a coordonat o reţea de contrabandişti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările