Manifestări dedicate Zilei Naţionale a României la Turnu Severin

Manifestări dedicate Zilei Naţionale a României la Turnu Severin

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, duminică 1 decembrie, la Drobeta Turnu Severin vor avea loc o serie de evenimente organizate de autorităţile locale.

Severinenii sunt aşteptaţi să asiste, duminică, 1 Decembrie, la manifestările organizate de autorităţile locale la Monumentul Eroilor din Parcul Rozelor, începând cu ora 10,00.

După intonarea Imnului Naţional, va avea loc o slujbă religioasă, iar după discursul autorităţilor oficialităţile vor depune coroane la monument.

Evenimentul se va încheia cu o paradă militară.

În a doua parte a zilei de 1 Decembrie, autorităţile locale au pregătit un frumos program artistic la scena de pe strada Crişan, susţinut de Orchestra ”Lăutarii Mehedinţiului” a Palatului Culturii ”Teodor Costescu” şi Corul Kinonia al Episcopiei Severinului şi Strehaiei.

Retragerea cu torţe organizată în cinstea Zilei Naţionale a României este programată la ora 19,30 pe următorul itinerar: Palatul Culturii Teodor Costescu – strada Crişan (scenă).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările