Tulcea: Miel mai ieftin cu 100 de lei înainte de Paște!

Astăzi, în hala de lapte din Piața Nouă din Tulcea, mielul se vinde cu 20 de lei kilogramul. Prețul a scăzut cu 8 lei față de prima zi în care au ajuns mieii în piețe, când se dădeau cu 28 de lei pe kilogram.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, un miel de 12 kilograme  va costa numai 240 de lei, iar nu 336, cât ar fi costat în prima zi a acestei săptămâni. Numărul clienților este mai mare, cu toate că mare parte dintre cumpărători se plâng că nu mai au timpul necesar pentru a prepara bucatele necesare. „Am luat o jumătate de miel care m-a costat aproape 100 de lei. Nu o să reușesc să fac decât drob și niște fripturi, că vreau să merg și la slujbă deseară“, spune una dintre clientele de azi dimineață.
Alții speră, în continuare, că o să mai scadă prețul până mai spre seară: „Nu o să arunce mieii, poate îi dau cu 15 lei, așa mi-aș permite și eu câteva kilograme, măcar pentru niște fripturi“, spune o altă tulceancă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările