EDIŢIE SPECIALĂ ADS: DJ Fofo. Muzica a tăcut

EDIŢIE SPECIALĂ ADS:  DJ Fofo. Muzica a tăcut

Saptamanalul ADS

În memoria tânărului DJ ucis cu un pumn, pentru ca lumea să nu uite ce mică este distanţa între viaţă şi moarte, între un prieten şi amintirea sa, ADS Tulcea dedică numărul apărut astăzi celui care a fost Vlad Radu, alias DJ Fofo.

Ştiri pe aceeaşi temă

În dimineaţa de sâmbătă, 6 august, fostul fotbalist Cosmin „Uţi“ Mărginean se supăra pe clubul MGM Summer, de pe plaja de la Ciuperca. Enervat că ospătăriţele nu mai voiau să-l servească, din cauza stării sale avansate de ebrietate, fotbalistul făcuse un scandal monstru, intrând în conflict cu disc-jockey-ul care şi-a apărat colegele. Cunoscut pentru obiceiul de a provoca scandaluri şi de a apela la ajutorul prietenilor pentru a se apăra, Uţi l-a sunat pe prietenul său, luptătorul Marian Păruş, care a sosit îndată. Păruş i-a aplicat o singură lovitură, cu pumnul, în tâmplă lui DJ Fofo.
Tânărul disc-jockey a căzut la pământ ca fulgerat, lovindu-se cu capul de bordură. A intrat pe loc în comă şi a fost dus la Spitalul Floreasca din Bucureşti, dar nu şi-a mai revenit niciodată. A murit după trei zile de luptă. Marian Păruş a ajuns după gratii, urmând să fie judecat pentru „lovituri cauzatoare de moarte“, Cosmin Mărginean a scăpat cu o amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar DJ Fofo a ajuns la cimitir. Familii disperate, destine sfărâmate, o tragedie care a cutremurat Tulcea. Şi totul, pentru ce?
Citiţi în săptămânalul ADS înteraga poveste a tragediei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările