Bărbatul care şi-a omorât vecinul în noaptea de Revelion a fost arestat. IPJ Tulcea a dispus o anchetă internă

Bărbatul care şi-a omorât vecinul în noaptea de Revelion a fost arestat. IPJ Tulcea a dispus o anchetă internă

Bărbat încătuşat                                                                     FOTO: Arhivă

Bărbatul şi-a omorât vecinul cu mai multe lovituri de topor. Crima a fost sesizată poliţiştilor chiar în noaptea de Revelion, în jurul orei 3.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

În jurul orei 3.00, un bărbat din satul Turda, judeţul Tulcea, şi-a omorât cu mai multe lovituri de topor vecinul. Acesta îi intrase în locuinţă pentru a-i cere explicaţii despre un furt.

Conform jurnaliştilor de la Tulceanoastra.ro, victima, de 46 de ani, „îşi bănuia vecinul că acesta ar fi furat de la el mai multe bunuri, în urmă cu câteva luni. Oamenii din sat spun că poliţistul din sat l-a sfătuit pe acesta să pună presiuni pe cel bănuit, să meargă permanent peste el, ca într-un final, să cedeze şi să recunoască.”

O astfel de „presiune” ar fi încercat şi în noaptea de Revelion, când a intrat în casa vecinului, apoi după mai multe schimburi de replici s-a ajuns la bătaie. Proprietarul locuinţei şi-a lovit oaspetele nepoftit cu un topor, de mai multe ori în cap.

„În dimineaţa zilei de 1 ianuarie a.c, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Tulcea au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în cursul nopţii, a avut loc un conflict spontan într-o locuinţă din localitatea Turda, unde un bărbat i-ar fi aplicat mai multe lovituri unei persoane, provocându-i decesul. În cauză, cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea”, transmite IPJ Tulcea.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au fost dispuse verificări, prin compartimentul de specialitate, pentru a verifica aspectele semnalate în spaţiul public, urmând ca în baza concluzilor să fi dispuse măsurile legale.

Bărbatul acuzat de omor a fost dus joi, 2 ianuarie, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe aceeaşi temă:

Crimă în noaptea de Revelion. Şi-a omorât vecinul cu mai multe lovituri de topor

Valabilitatea autorizaţiilor de pescuit comercial în Delta Dunării a fost prelungită

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: