VIDEO Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost externat. A refuzat să mănânce cât timp a stat în spital

VIDEO Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost externat. A refuzat să mănânce cât timp a stat în spital

Ionel Marcel Lepa, bărbatul acuzat că l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei, a fost externat joi dimineaţa din Spitalul Municipal, acolo unde a fost internat pentru o operaţie de extragere a celor două gloanţe care l-au nimerit în timpul operaţiunii iniţiale de capturare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii Spitalului Municipal Timişoara au decis că Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a ucis duminică, 2 iunie, pe poliţistul Cristian Amariei poate fi externat din spital. Supus luni, imediat după capturare, unei intervenţii chirurgicale de extragere a celor două gloanţe care l-au atins în momentul misiunii iniţiale de capturare, Ionel Marcel Lepa s-a recuperat în urma operaţiei suficient cât să poată fi externat.

De la Spitalul Municipal Timişoara, Lepa, aflat sub mandatul de executare a pedepsei pentru care a fost urmărit de poliţistul împuşcat, va fi dus la Penitenciarul Popa Şapcă. Aici va intra în carantină timp de 21 de zile, timp în care va fi supus unor evaluări medicale şi psihologice, iar după cele 21 de zile i se va stabili regimul de pedeapsă. Pentru pedeapsa pe care o are de executat, Lepa va fi încarcerat în regim închis. 

„În continuare va avea nevoie de îngrijiri medicale, se vor acorda probabil la dispensarul penitenciarului. Pe perioada internării nu au fost probleme, starea este bună. Nu a dorit să mănânce, i s-a administrat doar tratament perfuzabil. Ar fi putut să mănânce, dar a refuzat. Nu dorea să mănânce ca să nu fie transportat la grupul sanitar, la baie. Asta a fost afirmaţia dânsului. A spus că  <nu vreau să fiu dus de ăştia>, aşa a spus poliţiştilor. Personalul medical s-a comportat la fel ca şi cum se comportă cu orice pacient. A fost singur în salon şi a fost ăzit mereu de doi poliţişti”, a declarat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal din Timişoara. 

Vineri dimineaţa, în prezenţa unui avocat, bărbatul va fi dus la Parchetul Tribunalului Timiş pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de suspect pentru uciderea lui Cristian Amariei. Ulterior, pe numele lui Lepa poate fi emisă ordonanţa de reţinere, iar ucigaşul poate fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

PE ACEEAŞI TEMĂ:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: