Timişoara: CAMPANIE Cum au fost demişi rectorii universităţilor din Banat

Timişoara: CAMPANIE Cum au fost demişi rectorii universităţilor din Banat

Timişoara: CAMPANIE Cum au fost demişi rectorii universităţilor din Banat

Şefii mai multor facultăţi din Vest au fost daţi afară din funcţii în urma unor greşeli. Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara a fost zguduită de scandaluri notorii sub conducerea rectorului Drăgulescu.


                  

CITEŞTE AICI TOATE DETALIILE CELEI MAI ORIBILE CRIME DIN BANAT:Crima de la Medicină

CITEŞTE:
Afară cu dinozaurul de la Medicină!
Mahări iresponsabili, putred de bogaţi, conduc universitatea de sex şi şpagă toleraţi de un ministru pasiv
Rectorul vinovat moral pentru crima de la Medicină a căzut în misticism

Cotidianul „Adevărul” a solicitat demisia rectorului de la Medicină, iar trei sute de cititori au votat în favoarea retragerii profesorului din vârful „universităţii de sex şi şpagă”. Rectorii de la Arad şi Oradea au fost demişi, în ultimii ani, în urma scandalurilor iscate.Â

Rector schimbat rapid la Arad

În vara anului trecut, Senatul Universităţii „Aurel Vlaicu“ din Arad a aprobat cu majoritate de voturi (doar două abţineri) schimbarea din funcţia de rector a lui Eugen Rovenţa. Acesta fusese „uns” cu doar câteva luni înainte.
Principala nemulţumire a Senatului a fost lipsa de implicare a rectorului şi neaplicarea proiectelor cuprinse în planul de management asumat. În locul acestuia, Senatul a decis renumirea în funcţie a preşedintelui universităţii, a fostului rector, Lizica Mihuţ. Eugen Rovenţa a contestat decizia Senatului şi a acţionat în instanţă Universitatea arădeană.

Actualul rector e bântuit de fantomele trecutului

Scandalurile diplomelor false şi a studenţilor fictivi îi bântuie pe actualul rector Cornel Antal şi echipa sa. Probleme cu diplomele studenţilor străini au fost la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea, în urmă cu şase ani, în timpul decanatului profesorului Mircea Ifrim. Acestora li s-au adăugat deficienţe legate de parcursul studenţilor străini la licenţă. „Nici acum nu sunt rezolvate în totalitate problemele acestea pentru care singurul vinovat este domnul Ifrim”, a precizat Antal.

Umbra trecutului peste Universitatea Oradea

Un alt scandal a fost legat de declararea unui număr de studenţi mult mai mare la Ministerul Educaţiei. Timp de câţiva ani, universitatea a declarat câte  9.000 de studenţi fictivi pentru care a  primit fonduri mai consistente de la minister.
Fostul rector este cercetat penal şi acum pentru acest lucru. Cele două scandaluri au dus la retragerea sprijinului senatului pentru rectorul de atunci, Teodor Traian Maghiar. Acesta a demisionat din funcţia de preşedinte al senatului, ceea ce a dus la organizarea unor noi alegeri.

Crima de la Medicină a culminat depravarea

Uciderea şi tranşarea lui Trifu Schroth în camera 50 a căminului 1-2 de la Medicină vine după alte scandaluri de sex şi şpagă în care a fost implicată universitatea condusă de ani buni de rectorul Ştefan Drăgulescu. Primul caz, care a tras un semnal de alarmă a fost cel al profesoarei Adriana Gontean, condamnată la 10 ani de închisoare pentru că a pretins şi luat şpagă de la studenţii indieni.

Un alt caz de notorietate a fost cel al profesorului Ioan Branea, filmat cu pantalonii în vine în timp ce pretindea o partidă de sex cu o studentă pentru mărirea notei. Totul a culminat cu oribila crimă din urmă cu o lună, când Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi în anul întâi l-au ucis şi tranşat pe un bărbat de 65 de ani.

Pentru toate acestea rectorul Ştefan Drăgulescu nu se simte vinovat cu nimic. „Cel care coordonează, după părerea mea, corect şi responsabil, activitatea din cămine este domnul prof.dr. Dan Poenaru, prorector cu socialul”, a spus Drăgulescu. La rândul său Dan Poenaru dă vina pe societatea românească. „Nici un serviciu social nu poate controla starea de degradare morală a societăţii româneşti, iar ceea ce s-a petrecut este doar o secvenţă a acestei decăderi”, a spus Poenaru pentru publicaţia locală Renaşterea Bănăţeană.

DOVADĂ VIDEO: Depravarea de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Profesorul universitar Ioan Branea este surprins, cu pantalonii în vine, cum cere o partidă de sex oral unei studente (sursa: youtube.com/ştire Pro TV)


CITEŞTE şi:

Soluţii pentru destituirea rectorului dinozaur de la Medicină


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările