Start pentru distracţia Sziget Festival de pe insula Obuda de la Budapesta

Unul din cele mai mari festivaluri de muzică din Europa şi-a deschis astăzi porţile. Evenimentul este vizitat de numeroşi bănăţeni. Cinci şcene mari, concerte cu trupe de renume şi multe activităţi interactive pe insula Obuda.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinci scene de concerte, printre care un cort pentru party-uri, îi aşteaptă pe iubitorii de concerte live la Sziget Festival, unul din cele mai importante evenimente open air din Europa. Timp de şaze zile, pe insula Obuda, de la marginea capitalei Ungariei, vor putea fi văzuţi artişti de talie mondială. Pe scena principală vor concerta Madness, Faithless, Papa Roach, Mika, Iron Maiden, Kasabian sau Muse, iar pe scena secundă evoluează Bad Religion, Gorillaz Sound System sau Nina Hagen. Pe scena World Music cântă Buena Vista Social Club şi Omara Portuondo, Los del Abajo, Shantel & Bucovina Club Orkestar sau Tony Allen. Pe scena „metal” pot fi văzuţi, printre alţii, Children of Bodom, The 69 Eyes, Paradise Lost, Kamelot şi Fear Factory.

Vezi aici programul complet al festivalului Sziget, de la BudapestaBilete cu campare şi fără

Biletul cu campare inclusă costă 200 de euro şi oferă dreptul de a dormi în zona de campare, cu cortul, şi de a folosi toate facilităţile din camping. Biletul fără campare costă 170 de euro. Tichetele pentru o zi costă 50 de euro şi sunt valabile de la ora 14.00 până în dimineaţa următoare la ora 8.00, când fie părasiţi insula, fie cumpăraţi un alt bilet pentru ziua respectivă.
Pe lângă muzică, „insularii” au parte de numeroase activităţi interactive: sport, bungee jumping, cinema, teatru şi workshopuri.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările