Revoluţionarul timişorean Marius Tudose a murit în drum spre OTV

Revoluţionarul timişorean Marius Tudose a murit în drum spre OTV

Inima lui Florin Tudose (la microfon) a cedat după ce a ajuns în Bucureşti

MariusTudose, care a plecat ieri la Bucureşti pentru a fi prezent la o emisiune la televiziunea lui Dan Diaconescu, a murit la puţin timp după ce a coborât din tren

Revoluţionarii care protestează de 106 zile în Piaţa Victoriei din Timişoara au mai pierdut un camarad. După Dan Voinea, care a murit în urmă cu trei săptămâni, a murit MariusTudose, unul din cei zece care au făcut parte de comitetul de iniţiativă a protestelor anti-prezidenţiale din faţa Operei. Marius Tudose a plecat la Bucureşti pentru a participa la o emisiune la OTV. Acesta a plecat ieri după masă cu trenul, iar în Gara de Nord din Bucureşti a fost aşteptat de Liviu Băcană, un alt coleg de proteste de la Timişoara.

„Marius Tudose a plecat la Bucureşti să vorbească la OTV despre protestele de la Timişoara. A murit practic după ce s-a dat jos din tren, în braţele lui Liviu Băcană. Se pare că a făcut infarct. Acum se află la IML pentru autopsie. A făcut o răceală uşoară, dar nu avea probleme de sănătate. Ducea o viaţă exemplară, era sportiv, a fost practicant de arte marţiale. Dar probabil că a fost afectat de statul în frig în fiecare zi şi atâţia nervi”, a declarat Emil Vlădăşan, unul din protestatarii timişoreni.

Marius Tudose avea 57 de ani şi a fost unul din luptătorii din decembrie 1989, cu merite deosebite. Dezamăgit de situaţia politică din ţară, de curând s-a înrolat în Partidul Poporului, condus de Dan Diaconescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările